Försäljning

OBS INGEN FÖRSÄLJNING ÄNNU. DENNA SIDA ÄR INTE REDIGERAD UNDER UPPBYGGNAD.

 

Alla varor som jag har till försäljning skickar jag med hjälp av posten. Jag skickar varorna mot postförskott (50 kr) eller efter att en pg-inbetalning är gjord. Postens priser gäller. Alla varor skickas i befintligt skick det vill säga begagnade varor är använda och kan ha vissa defekter som jag beskriver i produktbeskrivningen. Nya varor är nya och inte använda, ska vid en eventuell reklamation skickas tillbaka i obruten förpackning. Kontakta mig via mail vid frågor och funderingar.

Reklamationer: Du kan enligt distans-och hemförsäljningslagen inom 14 dagar ångra ditt köp. Självfallet returneras varan i oanvänt skick. Du svarar för returporto. Postförskott accepteras inte vid retur. Jag löser inte ut ofullständigt frankerade brev/paket. Om du har en reklamation så kontaktar du först mig via mail innan du återsänder varan.

 

bangelfamiljen.jpg

Jag säljer Bänglar i keramik. Varje bängel är numrerad och handmålad. Bängel är en ängel med glorian på sned och luddiga vingar. I Bängelfamiljen ingår också Tomtebus, Lussan och Blomman. Alla Bänglar finns i olika färger.

En Bängel som är ca 10 cm stor kostar 250:- st.

Jag syr små makeup/necessärer i olika färger. Obs inte egen design.

Egen design, väskor. Här Big white shopping bag.

p5020559.jpg

p5020560.jpg

 

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.